Masthead header

“Fiicei noastre cu dragoste” | Alex & Ileana

Ce dovadă mai sinceră de iubire poți să îi oferi viitoare fiice decât să-i pastrezi, pentru momentele când va gândi să fie mamă la rândul ei, o frântura din dragostea nebună și sinceră pe care i-ai purtat-o jumatății din și cu care ai zămislit-o.

Mă simt ciudat să mai aranjez vorbele pentru ceea ce urmeaza. Sunt mai frumoși în liniștea și seriozitatea lor aparentă decât aș putea eu vreodata să îi descriu în cuvinte. Mă retrag deci și vă las să admirați o dedicație fotografică pentru micuța lor, pentru viitoarea lor bucățică de fericire.

“Fiicei noastre cu dragoste”

Alex & Ileana

  • Ileana & Alexandru - April 26, 2012 - 23:18

    De fiecare data cand privesc pozele mi se taie respiratia. Asta pentru ca redau perfect emotiile si trairile noastre din ziua sedintei foto. Victor a stiut cum sa ne destinda, in stilul caracteristic, pentru a ne surprinde iubirea si recunostinta pe care o purtam lui Dumnezeu pentru sufletul minunat, care de 7 luni ne-a intregit familia.

    Victor, ai fost alaturi de noi inca de cand am inceput sa ne numim o “familie” si datorita tie avem acum cele mai frumoase amintiri.

    Iti multumim!

    Ileana si AlexandruReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*